Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: az asztráltest 4 dimenziós, hologram-szerű élő anyag, amit a lélek ír meg az utazáshoz. Mivel hologramszerű és írott, amit tulajdonképpen a lélek alkotó részei, a lélek-barionok töltenek meg, ezért mindenképpen élőnek kell tekinteni és mint élőt, pedig sebezhetőnek. Alakja bármilyen lehet, amilyennek csak elképzelik. Lehet –angyal, –ördög, –sárkány, –gyík, valamilyen állat, de akár sokszög, vagy bonyolult ábra is, csak négy-dimenziós állapotban. Lehet akár, piramis is.
 
- az egyszerű, kezdő tapasztalású emberek, a saját testképükre alkotják meg az asztráltestüket, mert ezzel tudják magukat azonosítani KÉPILEG. Egyszerűen nem képesek másként asztráltestet képezni, csak úgy, hogy a valódi, fizikai kiterjedésük, testképük szerintit hozzák létre. A tapasztaltabb, bölcsebb létezők, pontszerű lélek-barionnal utaznak. Kicsi, gyors és nehéz megtámadni, az élő, vagy a már nem fizikai világhoz kötött létezőknek.
 
- az asztráltestet be lehet fogni egy szilárdabb tartályba és az őrzők, élnek is ezzel a lehetőséggel, amikor az asztráltérből távoznia kell az itt-ragadt, de már nem élő entitásnak. (itt az élőt úgy értem, hogy a fizikai teste már nem él) Ilyenkor egy ideig hagyják tapasztalni, tisztulni, az asztrális feladatait bevégezni, majd begyűjtik őket, ha nem képesek megérteni, hogy ideje visszatérni a Forrásba.
 
- a geometriai ábrákat felöltő, fizikai síkon élő emberek, már nagyon régi, a Földet is többször megjárt lelkek. Ők a ”merkaba”, vagy bármilyen más ahhoz hasonlatos hologramos erőteret készítenek az asztráltérben való közlekedésre, amely alkalmas más asztrálterekben való közlekedésre is, hasonlóan a pontszerűvé zsugorodó lélek-barionhoz. 
Létező.