Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: az asztráltest hígabb és mozgékonyabb, ezért tud a sűrűbb, fizikai világ mozdítani, elsodorni belőle. Ilyenkor halványabbá válik és képes a fizikai testbe visszazsugorodni saját védelme érdekében. Ha anyagokon utaztok keresztül asztráltesttel, ott is veszíthettek az asztráltestetekből és ritkán meg is sérülhettek.
 
medi: a fizikai test és a lélek, folyamatosan pótolja, gyógyítja, az ilyen anyagelsodródásokat. Az asztráltestet sugárzások, vagy harcok, esetleges asztrál-rontások tudják megsebesíteni, illetve akár meg is ölni. Az utóbbi esetben, a fizikai test azonnal megsemmisül. Ezért akik gyakorlott beavatottak, általában nem is viszik magukkal az asztráltestüket.
én: tehát ha az asztráltest elpusztul, meghal a test is?
 
medi: ha az asztráltestet, a testen kívül pusztítják el, ebben az esetben igen, a fizikai test is elpusztul. A fizikai testben lévő asztráltestet, nem tudják teljesen megsemmisíteni. Ha utazás során semmisítik meg az asztráltestet, akkor az asztráltest szálai, amelyek a fizikai testhez, illetve a lélekhez rögzülnek, azonnal elkezdenek szétfoszlani. Ezekkel a szálakkal tudtok tájékozódni, visszatérni és egységben maradni, valamint információkat tudtok rajtuk keresztül továbbítani. A Földön a halál, gyakorlatilag a lélek teljes gyógyulását jelenti.
 
medi: az asztráltest és a fizikai test, szoros összefüggésben van egymással, olyan szimbiózisban, hogy az energia-gyógyítások és a többi gyógyítás, az asztráltest gyógyításával kezdődik. Azok, akik kézrátétellel, vagy gondolati úton gyógyítanak, az asztrál testben látják, észlelik, az akár még nem is létező sérülést. Természetesen ezeknek a módszereknek is megvannak a korlátai.
 
- az asztrális térben sok támadás is történik, nem olyan barátságos világ az, mint amilyennek lefestik az itt-ragadt entitások. Szeretnek bosszantani, vagy harcolni. Az ő esetükben a harc, lényegében az energiáért folyik. Ijesztgetnek és támadásokkal próbálkoznak, amit ha nem vagy felkészülve, akkor sikeresen ki is viteleznek. Tehát ha felétek rohan egy baltás létező, akkor ne maradjatok pajzs nélkül.
 
- szóval az ijesztgetést, önvédelemből is komolyan kell venni az asztráltérben, főleg ha képeztek asztráltestet, mert annak a sérülése kihat, a fizikai testre is. Vannak a 3. Dimenzióban is élő létezők, emberek, akik szintén harcolnak az asztráltérben. Ezek az összecsapások, rendszerint tanulás részei, elintézetlen feladatok befejezése, vagy folytatása.

- mit is értek ez alatt? Hát azt, hogy ha EGY-ek is vagyunk, egyfelé is tartozunk, a Forrásba, ISten-hez, attól még a feladataink különbözőek, a vállalásaink változóak és az egyensúlyt, ezekkel a harcokkal igazítjuk ki. Igen, én is képes vagyok harcolni, csak a tudatom erejével. Az asztrális test az embernél, a fizikai testét körbevevő aura része, ha így képezed meg, az asztrális utazásokhoz. A Sámánok, mágusok, már nem képeznek asztrális testet szinte sosem, a veszélyek miatt.

Létező.