Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: igen ám, de mégis van egy csomó fogalmatok, mint pl. szellem, ördög, angyal, sárkány, szeretet, illúzió, valóság, stb… amit nem tapasztalhattatok elmé-letileg. De mivel mindannyian valahol, valamikor, már megtapasztaltátok, (csak nem a 3. Dimenzióban) ezért a fogalmaitok még ha eltérőek is, az értelmezéseitekben ”EGY-ÉN-enként”, mégis adnak egy ”KÖZ-ŐS” ”IN-FORMÁ-ciós AD-AT-bázist. Ezt kérlek most értelmezd és ismerd fel az anyanyelved tökéletes rendszerét, amelyet kulcsnak is használhatsz, a szavak érzelmezése során. Az "in"szót, több nyelv is, ba-ban jelző-szónak használja jelenleg is.
 
én: mind egyek vagyunk, egy helyről, egy közös őstől származunk, és a forma, a testünk, minden információt tartalmaz. Tehát a forma, tartalmazza a teljes adatbázist, amiből a helyes kérdések megtalálásával meríthetünk. Tulajdonképpen, minden tudás bennünk van.
- EGY-ÉN-enként…  mind-EGY
- KÖZ-ŐS…  egy helyről származunk, közös ős
- IN-FORMÁ-ciós AD-AT-bázist… a forma, tartalmazza a teljes adatbázist, tartalmaz minden tudást.
 
medi: igen, a formában van minden tudás. A pszichikai asztráltér is valóságos, akkor is ha teremtett és nem megfogható. A Létezők teremtették, az emberek is teremtették. Ez a fajta asztrális tér is létezik, csak felépítésében, alkotó részeiben, másabb a fizikai asztráltértől és a valóságtól. A pszichikai asztáltér olyan virtuális mátrix, amely tele van információs részecskékkel, szabadon mozgó, fizikai haláluk után itt-ragadt entitásokkal, személyiségrészecskékkel. Ezek a terek ugyanitt vannak, részesei az általatok megélt valóságnak, csak közületek kevesen tapasztalják meg úgy, hogy tudati szinten az elmétekben is megmaradjon információnak.
 
- tehát az asztrális síkok és valóságok egybefolynak és egyszerre léteznek, az emberek által valóságosnak tapasztalt világban, a Földön. Jelenleg, csak a Föld asztálteréről beszélgetünk. Az asztráltér ritkább sűrűségű mint az a tér, amiben fizikai testetekben mozogtok. Ez okozza a repülés, a könnyedség érzetét emlékeitekben az "álmaitokból".
 
- a menyország és a pokol nem "asztrál-sík", hanem egy teremtett valóság az asztráltéren rekedtek számára, amely teljesen belefolyik a létező, 3. Dimenziós valóságba. Az asztráltér, a lélek számára kimenő, tanulási és információ átadási terület, itt találkoznak az élő testek lelkei, lélek-barionjai. Ismét szeretném leszögezni, hogy csakis a Föld ezen síkjainak az asztrálteréről beszélek és ez nem azt jelenti, hogy más asztrálterekkel nem folyik egybe, csak azt, hogy könnyebb így átadni az információt.
 
- az embereknek, állatoknak, növényeknek és tárgyaknak stb… is van asztráltestük. A 3. Dimenzióban, érzékszervekkel már nem észlelitek az asztráltestet. Állaga hígabb és könnyen mozgatható, a víz, a szél, vagy bármilyen más fizikai hatás, elvisz belőle. Az asztráltestek formája rendszerint tojás alakú. Az asztráltestbe bárki képes kilépni, amikor az elme nem uralja a fizikai testet és világot, pl. álmában vagy kómában. Azok akik gyakorlottak, a sámánok, vagy egyéb beavatási rendszerben változott rezgéssel bírnak, azok legtöbbször nem is viszik az asztráltestüket az utazásra. 
Létező.