Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: a Test és az Aura tisztítása, energetikai úton. - A legegyszerűbb, minden nap végén, az aurát lezuhanyozni, fehér fénnyel. Ezt tehetitek zuhanyzás közben is, elképzelve hogy a vízcseppek fehér fénnyel vannak átitatódva és az aurát is mossák. Próbáljátok meg minél jobban elképzelni az aurátokat mosó fehér fényt, azt ahogy lemosódik róla a szennyeződés és az eltűnik a zuhanyzó lefolyójában. Ez segít megtisztítani és akár többszörösére növelni az aurát.
 
- képzeljétek el az egészséges fizikai testeteket minél részletesebben. Ezt a képet a lélek-barionotok sugározza az elmétekbe és a lélek-barion segít abban is, hogy a sejtjeiteknek megmondja, mit csináljanak. Minden sejtetek, a Lelketeknek engedelmeskedik. Semmilyen más szerv  nem irányítja. Sem az agy, sem a szív, azok csak al-vezérlői a fizikai testnek. (részegységek) A FŐ IRÁNYÍTÓ, A LELKETEK.
 
- amikor megbetegedtek, akkor kezdjétek el a képzeletetek segítségével gyógyítani magatokat. Képzeleteteket segíti a lelketek. A fertőzéseket kisepregethetitek a fizikai és az aura testetekből, a sebeket összevarrhatjátok. Bárhogyan képzelitek el a gyógyítás folyamát, azt a lélek sugallja és segít elvégezni.
 

Teljes írás: Asztrál világ ˙8

 
medi: az asztráltest bármin képes áthatolni, ami nála szilárdabb. (pl. betonfal, vagy ólom, vagy szikla) Nehezebben jut át, ott hagyja asztráltestét felépítő részecskéi egy részét. Embereken is át lehet menni, házakon, vizeken, tárgyakon, de a részecskék ott maradnak, amit később újból fel kell építeni, tölteni.
 
- ha nagy, képzett asztráltestben utazik valaki, a sebessége akár percenként több ezer kilóméteres is lehet és vigyázni kell az ütközésekre, a nekicsapódásokra. A lélek pontszerűvé zsugorodásával,  a sebesség ennek a sokszorosára növelhető, a védelme pedig kicsinysége miatt, rendkívül nagyra nő, hiszen nehéz meglátni és eltalálni, ekkora sebesség esetén.
 
- az asztráltest nem öregszik a fizikai testhez hasonlóan. A fizikai testet a lélekerő gyengülése öregíti, majd pedig a fizikai test megsemmisülésével a lélek kiszabadul és meggyógyul, hiszen a fizikai testet is a lélek működteti, lélekenergiával. (pl. az elektromosságot is a mozgást is a lélek szolgálja ki) A fizikai test, nem képes tökéletesen pótolni az energiahiányt, még a lélekbarion energia-felvevő képességével sem. Az asztráltest viszont nem gyengül, hiszen a lélekkel egyező rezgésben és erőben marad, mert azt a csekély elhasználódó energiáját, újra felveszi a környezetből.
 

Teljes írás: Asztrál világ ˙7

 
medi: A lélek-barionok, három kvarkból álló részecskék és ezek a részecskék, képesek mindennel kölcsönhatásba kerülni. A fizikai anyagtanban ez van meghatározva, bár csak barionként említve. De most térjünk vissza ehhez a mondatodhoz kicsit. ”S mivel a gondolataim által nyilvánulnak meg, így bármit képes vagyok megteremteni az asztráltérben, a leváló lélek-barion részecskéim segítségével.”
 
- ezzel el is érkeztünk a Földön elementál-oknak nevezett, gondolati úton megteremtett asztrál-lényekhez. Az elementálokat, a fizikai síkról teremtik az emberi létezők a gondolataik segítségével, és a leváló lélek-barion részecskék segítenek megtestesíteni. Van asztráltestük, de fizikai testük nincs. Amikor gondolkozol akkor teremtesz, ezt akár nevezhetjük mágiának is.
 
- az elementálok élettartalma kb. 12-21 földi nap tartalmú. Ezalatt az idő alatt az a céljuk, hogy az általad létrehozott gondolatot megteremtsék. Az elementálok a tiltást nem képesek értelmezni. A nem vagyok őrült gondolatot pl. ”Őrült vagyok”-ká alakítják, a nehogy baleset érje gondolattartalmat, ennek mintájára pedig ”baleset érje” teremtéssé alakítják. Vigyázzatok emberek mit gondoltok és hogyan és hányszor, hiszen a többször gondolt dolgok több energiát kapnak, hatásuk erősebbé válik.
 

Teljes írás: Asztrál világ ˙6

 
medi: nos az asztráltest felépítéséről, nem beszélhetünk a lélek-barionok megemlítése nélkül. A lélek-barionok az emberek fizikai testében, a tobozmirigyben vannak jelen. Energetikájuk nagyon magas rezgésszámú, felépítésük stabil, multidimenzionálisan sem bontható energiahalmaz. A lélek-barionok képesek alacsonyabb rezgésű, tudattalan energiahalmazokhoz is csatlakozni, valamint magasabb rezgésű, tudatos energiahalmazokhoz is kapcsolódni. Mivel a Forrásból, IStenből születtek és Tőle szakadtak el, ezért minden lélek-barion EGY.
 
- a létezéssel, az idő is megszületett több síkon is. Így a lélek-barionok információja ugyan azonos, de a csatlakozásokkal, az információjukat csak az a létező tudja felhasználni, akinek a fejlődéséhez az megfelelő és csak annyit, amennyit az elbír. A lélek-barionok "célja", a létformák megtapasztalása és az információk visszaáramoltatása, a Forrás információs hullámaiba.
 
- a lélek-barionok, részt vesznek a teremtésben, a teremtésekben, megosztanak minden megszerzett információt, amelyek visszaérkeznek IStenhez vagy a Forráshoz. Ezekkel a megosztott információkkal, az ismételten útnak induló lélek-barionok már új teremtéseket, tapasztalatokat szülnek, amelyek új megtapasztalásokat, létezéseket és információkat adnak.
 

Teljes írás: Asztrál világ ˙5